Σύγκριση ασφαλειών online
Η online ασφαλιστική αγορά στα χέρια σου
Online ασφάλεια Αυτοκινήτου
Online ασφάλεια Υγείας
Αρχική Σελίδα > Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Το insurancecompare.gr αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία της προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Γιά το λόγο αυτό γνωρίζουμε στους επισκέπτες του site μας τα εξής:

Μέσα από το insurancecompare.gr δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, χωρίς να απαιτείται να κάνουν εγγραφή και χωρίς να γνωστοποιήσουν οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.
Τα προσωπικά στοιχεία που πιθανόν θα δηλώσουν εκουσίως οι επισκέπτες κατά την επικοινωνία με το insurancecompare.gr (όπως ενδεικτικά όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.), θα τηρούνται και θα επεξεργάζονται από το insurancecompare.gr αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και δεν θα ανακοινώνονται σε τρίτους.
To insurancecompare.gr παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Σε περίπτωση πρόσβασης των επισκεπτών του insurancecompare.gr σε δικτυακό τόπο τρίτων, μέσω συνδέσμων (links), το insurancecompare.gr δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί εφαρμόζουν. Εάν ο χρήστης του insurancecompare αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει με δική του ευθύνη.Αναζήτηση online ασφάλειας

 
Αναζήτηση ασφάλειας αυτοκινήτου

Direct ασφαλιστικές εταιρίες

AIG Direct| Allianz Direct| Anytime Insurance Online| Hellas Direct| myDirect Insurance| Εθνική Protect

Online ασφαλιστικά πρακτορεία

Asfalistra| Insurance Market

Copyright © 2013-2016 Insurance Compare. All rights reserved.
Όροι Χρήσης  |  Προσωπικά Δεδομένα